Een moment u wordt doorverwezen naar www.dataspeed.nl/internetservices...... :: DataSpeed :: voor al uw internetdiensten :: CMS autodealersmodule

                                                                        

 
 
 
 
 

Database en Scripting

Content Man. Sys.

Makelaarsmodule

Occasionsmodule

On-line shop

On-line forum

Gastenboek

Chatbox

Webportaal

Fotoalbum

Streaming video

Informatie

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  DataSpeed heeft een module ontwikkeld waarmee autodealers snel en eenvoudig hun occasionsaanbod op hun website kunnen toevoegen, wijzigen en verwijderen. De module maakt gebruikt van een MySql database met als scripttaal PHP. U schaft de module éénmalig aan en betaalt dus geen (zoals gebruikelijk is bij andere bedrijven welke deze diensten aanbiedt) maandelijks of jaarlijks licentiebedrag. Eveneens bent u niet gebonden aan limieten.

Onderstaand vindt u een voorbeeld van de standaard uitvoering van de autodealersmodule.
Wij passen voor u (kostenloos) in de standaard uitvoering de kleurstelling aan in de door u gewenste kleuren, evenals andere kleine aanpassingen  zoals grootte window, ed.
Andersoortige aanpassingen zoals nieuwe velden, meer sorteermogelijkheden, zoekfuncties, ed, kunnen wij op verzoek voor u aanbrengen, dit tegen een meerprijs. Vraag hierover
informatie bij ons aan.

Indien u een hostingpakket bij ons afneemt, betaald u slechts 199,- EUR voor de standaardmodule. De losse verkoopprijs hiervan bedraagt 399,-  EUR. Klik hier voor het bestellen van de module.
U kunt door hier te klikken een code aanvragen voor het uittesten van de de webbased SQL editor voor het uploaden van het occasionaanbod en zelf ervaren hoe eenvoudig het allemaal is.
Klik hier voor het openen van de webbased sql editor

 

DataSpeed 2004
Privacy verklaring • Disclaimer

-->