Een moment u wordt doorverwezen naar www.dataspeed.nl/internetservices...... :: DataSpeed :: voor al uw internetdiensten :: webportaal

                                                                        

 
 
 
 
 

Database en Scripting

Content Man. Sys.

Makelaarsmodule

Occasionsmodule

On-line shop

On-line forum

Gastenboek

Chatbox

Webportaal

Fotoalbum

Streaming video

Informatie

Bestellen

 

 

 

Indien u bij ons een hostingpakket afneemt, krijgt u kostenloos de beschikking over een zeer gebruiksvriendelijke en professioneel meertalig webportaal. Eveneens verzorgen wij kostenloos de installatie hiervan.
Voorbeelden van een webportaal zijn o.a. de sites van Yahoo en Altavista.


Door de constant aanwezige bugs in PHP Nuke, waardoor b.v. een server als een mail-relay voor verzending van spam kan optreden, zijn wij helaas genoodzaakt om het webportaal PHP Nuke niet meer als demo op onze site aan te bieden. Wij bieden PHP Nuke nog wel aan op onze servers echter men is zelf verantwoordelijk (en zelfs verplicht !) om regelmatig de updates van het programma PHP Nuke te installeren, update zijn te downloaden van de site van PHP Nuke.


U krijgt de beschikking over alle source codes en u kunt zodoende het portaal geheel aanpassen aan uw eigen eisen en wensen, zoals lay-out, kleurstelling, etc.
Het webportaal is een product van phpnuke en maakt deel uit van een "open source community". Dit houdt in dat u de beschikking krijgt over alle source codes en zodoende het portaal geheel kan aanpassen aan uw eigen eisen en wensen, Evenzo worden er regelmatig nieuwe modules en features geplaatst op het web. Klik hier om deze site te openen.

Daarnaast bieden wij een groot aanbod phpnuke (webportaal) templates aan.                                            
 Klik hier voor een totaaloverzicht van ons aanbod phpnuke (webportaal) templates

 

 

DataSpeed 2004
Privacy verklaring • Disclaimer

-->