Een moment u wordt doorverwezen naar www.dataspeed.nl/internetservices...... :: DataSpeed :: voor al uw internetdiensten :: streaming video
                                                                                 
 
 
 

 

 

Database en Scripting

Content Man. Sys.

Makelaarsmodule

Occasionsmodule

On-line shop

On-line forum

Gastenboek

Chatbox

Webportaal

Fotoalbum

Streaming video

Informatie

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video on demand
Video on demand (streaming video) is de ideale manier om een boodschap, product, bedrijf, woning, etc aan de consument te presenteren. Door de komst van breedband internet ontstaat de mogelijkheid de consument te bedienen op het moment dat hij/zij daar behoefte aan heeft. Het internet van vandaag de dag biedt de producent, verkoper of adviseur enerzijds en de consument anderzijds, 7 dagen per week 24 uur per dag 365 dagen van het jaar, een communicatiekanaal dat tot op heden, op een zo algemeen toegankelijke wijze, door geen enkel medium is gerealiseerd. De voordelen van audiovisuele boodschappen, presentatie's of reclame's zijn algemeen bekend.
Met streaming video bereikt men elke doelgroep recht in het hart. De beste manier om website bezoekers emotioneel te raken is via bewegend beeld en geluid. Dus wanneer beleving een belangrijke rol speelt, kun je dat op internet het beste met streaming video overbrengen. Streaming video houdt website bezoekers bovendien langer vast en brengt de boodschap met meer impact over. Dataspeed biedt hosting voor uw video on demand presentaties voor Windows Media Format en Real Video streaming bestanden. Indien u van plan bent om streaming video aan te bieden op uw website, dient u rekening te houden met de vrije geheugenruimte welke u ter beschikking heeft op uw virtuele server en gereserveerde bandbreedte. Uiteraard kunnen wij u alle gewenste geheugenruimtes en bandbreedtes ter beschikking stellen, klik hier voor de tarieven hiervan.
Klik hier voor het berekenen van de bestandsgrootte voor een bepaalde video looptijd bij verschillende verbindingssnelheden.


Wij kunnen voor u uw digitale filmfragmenten omzetten (encoding) in windows media player formaat en real video formaat, v
raag hierover informatie bij ons op.
U kunt ook zelf uw windows stream bestanden maken met
Windows Media encoder (gratis te downloaden) of real video stream bestanden met realproducer (kosten 199.- USD)


Webcasting

Bij webcasting (live internet video) wordt vaak gedacht aan concerten, sport evenementen, tv uitzendingen of vergelijkbare gebeurtenissen. Daarbij wordt vaak vergeten dat ook een product of een bedrijfpresentatie live aan consumenten kan worden aangeboden.
Eveneens voor bedrijven met vestigingen in het hele land of vertegenwoordigers in diverse rayons kunnen middels live webcasting een communicatiemiddel hanteren dat tijd en kosten besparend werkt.
DataSpeed biedt u de technische faciliteiten voor een live webcast project en bij ons kunt u ook terecht voor de technische realisatie hiervan.


Opnames
Door onze nauwe samenwerking met een professioneel videoproductiebedrijf kunnen wij voor u hoogwaardige videopresentaties verzorgen. Denk hierbij o.a. aan videoregistraties van evenementen zoals de opening van een bedrijf, bedrijfspresentaties, productresentaties, congressen en symposia. Samen met u als opdrachtgever wordt bepaald wat de doelgroep en doelstelling is van de videoproductie. We maken een plan van aanpak en in goed overleg komt het scenario tot stand. Kortom bij DataSpeed kunt u terecht voor de complete realisatie van een originele videopresentatie, van opname en montage tot en met en broadcasting via internet of op DVD.
Ook als u alleen behoefte heeft aan mensen en materiaal voor video-opnames kan DataSpeed u van dienst zijn.

Interesse ? Neem hiervoor contact met ons op.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een video on demand toepassing in windows media player (wmv) formaat en in real video (ram) formaat.

 

 

 

DataSpeed.nl 2004
Privacy verklaring • Disclaimer

-->