Een moment u wordt doorverwezen naar www.dataspeed.nl/internetservices...... :: DataSpeed :: voor al uw internetdiensten :: content management systemen
                                                                                 
 
 
 

Database en Scripting

Content Man. Sys.

Makelaarsmodule

Occasionsmodule

On-line shop

On-line forum

Gastenboek

Chatbox

Webportaal

Fotoalbum

Streaming video

Informatie

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Content Management Systeem (CMS) is een handige aanvulling voor sites die regelmatig moeten worden bijgehouden.
Met een CMS kan een ieder op eenvoudige wijze teksten aanpassen; toevoegen van een foto of afbeelding, etc. U hoeft dus geen dure onderhoudscontracten af te sluiten voor het bijhouden van de content van uw website.

Direct naar: makelaarsmodule
Direct naar: autodealersmodule

Binnen het CMS heeft u de keuze uit twee modules,
- HTML Editor module (voor HTML pagina's)
Eenvoudig pagina's bewerken met opmaak mogelijkheden zonder kennis van HTML te hebben !  Met de HTML Editor module kunt u gebruik maken van een echte online WYSISYG (What You See Is What You Get) editor!
De HTML Editor biedt onder andere de mogelijkheid om tekst vanuit Word zonder problemen te knippen en te plakken, tekst vet, schuinschrift of onderstreept te maken, alinea's uitlijnen, tabellen toevoegen en bewerken, afbeeldingen en foto's uploaden en invoegen, links aanmaken en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om te werken met Style Sheets (CSS).
De HTML editor werkt samen met de bestandsbeheer module.
Met de bestandsbeheer module kunt u eenvoudig de bestanden van uw site (of alleen van een bepaalde map op uw site) beheren. De interface van deze module is voor zover mogelijk gelijk aan de interface van de Windows Verkenner en is dus eenvoudig in gebruik. U kunt bestanden en mappen verwijderen, hernoemen, uploaden, bekijken en dus ook in combinatie met de HTML editor module html bestanden direct bewerken.

Bij aanschaf van een hostingpakket, krijgt u gratis de beschikking over een HTML wysiwig editor en de bestandsbeheer module
Dit content Management Systeem voldoet voor de meeste kleine en middelgrote websites.

   

- SQL Editor module (voor databases)
Een database is een centrale plaats waar alle informatie die op de site moet komen gestructureerd is opgeslagen. Deze informatie word door middel van templates (die de vormgeving bepalen) in de browser getoond. Deze templates bestaan voor een deel uit html (of flash) code aangevuld met een scripttaal zoals PHP. Door de template aan te passen kan eenvoudig een kleine wijziging door de hele site worden doorgevoerd zonder eerst tientallen of soms zelf honderden losse html pagina’s zelf te gaan bewerken.
De informatie in de database kan eenvoudig worden aangepast met behulp van de SQL Editor module.
Door gebruik te maken van databases en scripts worden sites dynamischer en makkelijker te onderhouden. DataSpeed heeft al vele jaren ervaring in het maken van (MySQL) databases en (PHP) scripting. .
DataSpeed heeft o.a. een dergelijke SQL editor module ontwikkeld voor het uploaden van het huizenaanbod, een toepassing welke met name specifiek gebruikt wordt door makelaars en een SQL editor module voor het uploaden van het occasionsaanbod,  welke met name specifiek gebruikt wordt door autodealers.

Klik hier voor meer informatie en voorbeelden van de makelaarsmodule en hier voor de autodealersmodule

Wij kunnen voor u ook een CMS op maat maken. Zowel 100% HTML danwel 100% Flash of een combinatie hiervan. Interesse ? Klik hier voor aanvragen van informatie hierover.
 

 

DataSpeed.nl 2004
Privacy verklaring • Disclaimer

-->