Een moment u wordt doorverwezen naar www.dataspeed.nl/internetservices...... :: DataSpeed :: voor al uw internetdiensten :: over ons
                                                                                 
 
 
 
Algemene info

Contactgegevens

Support

Ticketsysteem

FAQ

Democenter

Domein formulieren

Voorwaarden

Disclaimer

Privacy verklaring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wij bieden u talloze mogelijkheden voor uw website. Van ontwerp en de keuze uit duizenden webtemplates,  tot en met hosting; Van gewoon html tot uitgewerkte database pagina's met PHP;  Van Content Management Systemen waarin u snel on-line uw website kunt aanpassen zonder enige kennis van HTML, tot een professionele on-line shop met SSL faciliteit.
 
Evenzo zijn wij, door onze deskundigheid en jarenlange ervaring, in staat bijna al uw wensen inzake websites en internetdiensten te realiseren, dit met behulp van maatwerkscripts, ed.
Kortom u kunt nu terecht bij één partner voor het realiseren en onderhouden van uw internactivitei-ten.
Maar natuurlijk bieden wij ook de optie om u aan het woord te laten. Heeft u speciale wensen, wenst u persoonlijk contact over de mogelijkheden die DataSpeed u kunt bieden, dan is dat altijd mogelijk.
 
Hosting
DataSpeed is o.a. een zogeheten hostingprovider. In het kort houdt dit in dat wij uw domeinnaam registratie en/of verhuizing verzorgen en ruimte beschikbaar stellen voor o.a. uw website(-s), E-mail en database(-s). Wij hebben een aantal standaard pakketten samengesteld die u kant en klaar kunt aanschaffen. Uw adres wordt voor u aangevraagd en geregistreerd en wij hosten uw website op onze uitstekende servers.
Onze hostingpakketten hebben vele standaard opties die bij andere hostingbedrijven extra geld kosten om te activeren, zelfs voor de kleinste pakketten.
U krijgt bij afname van een hostingpakket o.a. kostenloos de beschikking over en toegang tot meerdere internetdiensten, on-line shop; on-line forum; gastenboek; chatbox, webportaal,
zoeken op site
, fotoalbum, uitgebreide website statistieken, etc. en diversen andere scripts zoals, bannerrotator en zoekmachine aanmelding.

Webdesign ;
Wilt u uw website door ons laten onwikkelen? Wij beschikken over een groot aantal templates, u kunt hieruit uw keuze maken en de template zelf bewerken danwel door ons de template laten aanpassen aan uw eisen en wensen, zie hiervoor onze prijslijst.

Voor het bewerken van de template krijgt u de beschikking over een ruim aanbod van buttons, flash buttons, images, cliparts, logtypes, fonts, etc.
Daarbij biedt DataSpeed u door middel van flashdemo's uitgebreide ondersteuning bij het verder verwerken van de webtemplates. Op ons democenter  kunt u meerdere flashdemo's vinden voor het werken met en in;  Frontpage; Dreamweaver MX en Flash MX.

Natuuurlijk kunt u ook door ons een unieke website op maat laten maken, al vanaf 200,- EUR

Content Management Systemen
Een Content Management Systeem (CMS) is een handige aanvulling voor sites die regelmatig moeten worden bijgehouden.
Met een CMS kan een ieder op eenvoudige wijze teksten aanpassen; toevoegen van een foto of afbeelding, etc.

Tegenwoordig bieden meerdere hostingproviders u de mogelijkheid van een content management systeem, echter meestal tegen een jaarlijkse betaling en danook nog afhankelijk van het aantal te uploaden records. U hoeft bij ons geen dure onderhoudscontracten af te sluiten voor het bijhouden van de content van uw website, wij bieden u deze mogelijkheid kostenloos aan, bij afname van een hostingpakket.
Daarnaast hebben wij een CMS makelaarsmodule ontwikkeld speciaal voor (de naam zegt het al)makelaars, om hun huizenaanbod snel on-line aan te passen/ te uploaden.
En een CMS autodealersmodule ontwikkeld, speciaal voor (eveneens, de naam zegt het al)autodealers, om hun occasionsaanbod snel on-line aan te passen/ te uploaden

Vanzelfsprekend kan DataSpeed ook voor u een content management systeem op maat (in php, asp en/of asp.net) ontwikkelen. U hoeft hier maar eenmalig voor te betalen en als u host op een van onze servers, zijn er geen begrenzingen aan het aantal up te loaden records.

Database ontwerp
Als u bij ons een hostingpakket afneemt, krijgt u standaard de beschikking over MySQL databases. Het ontwerpen, instellen van de database(s) en het ontwikkelen van de scripts voor het toevoegen/muteren en opvragen van informatie uit de database in een webpagina, kunnen wij voor u regelen.

On-line winkel
Indien u bij ons een hostingpakket afneemt, krijgt u de beschikking over een zeer gebruiksvriende-lijke en professionele webwinkel van oscommerce, waarbij u in no-time uw artikelen, afbeeldingen, etc in kunt opnemen en onderhouden. Standaard zijn hier ook al diverse betalingswijze in opgenomen, zoals pay-pal, creditcard, onder-rembours, op bankrekening, etc. De webwinkel wordt standaard geleverd in 3 talen, engels, duits en spaans. Op verzoek kunnen wij voor u ook de nederlandse uitvoering erbij leveren.
Omdat u de beschikking krijgt over alle sources en toegang tot de database, kunt uzelf naar eigen inzichten de on-line shop aanpassen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook voor u de webwinkel indelen en aanpassen aan uw eisen en wensen.
Op ons democenter kunt u meerdere flashdemo's vinden, waarin u op een overzichtelijke en duidelijke wijze o.a. wordt uitgelegd hoe u één en ander kunt instellen in oscommerce en hoe u uw winkel kunt onderhouden.

Daarnaast kunnen wij nog veel meer voor u betekenen, wij nodigen u danook uit om onze website te bekijken en dit voor uzelf na te gaan.

 

 

DataSpeed.nl © 2004
Privacy verklaring • Disclaimer

-->